Disclaimer: tämä kirjoitus on kirjoitettu tunteessa, sen kirjoittaja on nykytermistön mukaan "suvaitsematon fundamentalistinen rasistinen ääri hihhuli Israelin ystävä" ja kello on paljon. Alkoholilla ei ole vaikutusta asiaan. Sairaalla maailman menolla on. Ja lisäksi minulla on valtavirrasta poikkeava huumorintaju.

Mietin tänään ensimmäistä kertaa elämässäni eroamista kirkosta vakavasti, kävin jopa "Eroa kirkosta" -sivustolla. Olisin halunnut protestina erota lasteni kanssa, mutta toisaalta mitä tällainen "protestiero" oikeasti voisi saada aikaan?

Luin tänään vähän aikaa sitten menehtyneen David Wilkersonin Näky-kirjan toista kertaa elämässäni ja alleviivailin sieltä huomionarvoisia kohtia. Huomasin mm. että viime lukeman jälkeen on taas paljon ehtinyt toteutua. Wilkerson oli kenties väärässä tapahtuma-aikojen osalta. Kirjassa monessa kohtaa puhutaan seuraavasta vuosikymmenestä (kirja on kirjoitettu 70-luvun alkupuolella) joten kyse olisi 80-luvusta. Jos tuon aikaan sidotun asian pystyy suodattamaan ja samoin jotkut muut hänen itsensä mahdollisesti tekemät päätelmät tai oletukset, jotka eivät ole suoraan Jumalalta ja voivat siis olla vääriä/ihmisen itsensä ajattelemia, niin hänen Näkynsä vaikuttaa olevan Jumalalta ja siis voidaan pitää totena ja uskoa, että ne asiat tulevat toteutumaan. Varsinkin kun se on linjassa Raamatun ennustusten kanssa.

Olemme viime aikoina saaneet aistia Suomen henkisessä ilmapiirissä lopunaikojen ikäviä seurauksia siitä kun Suomi ja Suomen luterilainen kirkko luopuu Jumalasta ja Jumalan sanasta. Tästä on saatu viimeisen vuoden aikana nähdä jopa pelottavia esimerkkejä. "Homoillasta" ja Nuotan "Anni"-videosta syntynyt kristittyjen henkilöiden lynkkaamishalu ja kristittyjen arvojen romukoppaan heittäminen ovat sieltä kuuluvimmasta päästä. Valtavirran, sivistyneistön, muotitietoisten sekä korkeilla paikoilla istuvien herrojen ja rouvien ja JOPA piispojen ja arkkipiispan "kaikkea pitää suvaita paitsi Raamatun mukaista kristinuskoa"-asenteet paistavat median lööpeissä, uutisissa, keskustelupalstoilla jne. The Vaino on tulossa asennemuutoksen mukana tänne Suomeen. Enää et saa olla oikea kristitty. Kristinusko on okei, niin kauan kuin kaikki on sallittua, kenenkään omaatuntoa ei loukata, ei edes vahingossakaan muistuteta, että ehkä tässä "aistillisessa, valitse oma sukupuoli-identiteettisi ja sukupuolinen suuntautuneisuutesi, kaikki mulle heti" -elämäntavassa saattaisi ollakin jotain vikaa.

Kulissien takana puuhataan kulttuurimme ja yhteiskuntamme perusarvoja murentavaa agendaa. Jos kiinnostaa niin kannattaa katsoa TV7:n arkistosta dosentti Juha Ahvion haastattelu tai lukea hänen puheenvuoronsa Uusi Suomi -verkkolehdestä. Siinä vasta fiksu immeinen. Ja kannattaa myös lukea Ari Pelkosen City-lehden haastatteluja (esim. Päivi Räsäsen "haastattelu") ja varsinkin hänen ja häntä fiksumpien ihmisten keskustelupalstan keskustelua, siinä vasta tyhmä ihminen (siis tämä toimittaja).

Homous on normaalia eikä millään lailla luonnon luontaisen järjestyksen vastaista (ja kuinka se voisikaan olla, koska kaikki sai alkunsa alkuräjähdyksestä ja olemme evoluution limasta muovaamia olentoja. Kaikki on yhtä sattumaa.) Tämä pitää opettaa koululaisille tai oikeastaan jo päiväkodissa. Pysyisi tämän päivän Hesarin mielipidepalstalla itkenyt Janikin tyytyväisenä kun saisi kirkossa Jumalan ja koko kansan edessä (ekslusiviteetti Seiskalle tai IL:lle) lausua kuolematonta rakkauttaan elämänsä miehelle. Mutta ihan aikuisten oikeasti, miksi miehillä ja naisilla on ne värkit jalkojen välissä jotka sopivat yhteen kuin palapeli tai hanska käteen??? Ihan kuin ne olisi suunniteltu yhteen sopiviksi? Mutta kaikkein eniten ihmettelen sitä, että miksi oi miksi homojen, jotka eivät suostu nöyrtymään Jumalan kasvojen edessä, uskomaan häneen ja kunnioittamaan häntä sekä tottelemaan hänen tahtoaan, olisi saatava hänen siunauksensa? Eli siis Jumalan on muututtava? Näinkö se oikeasti menee? Jumalan joka on luonut koko maailman kaikkeuden ja meidät pienet ihmiset, olisi mukauduttava ihmisen tahtoon??? Daah? Ikäviä aikoja luvassa tälle syntiselle maailmalle. Japani ja Tsunami 2004 taisivat olla vasta alkua.

On se niin epistä kun heterot ovat 2000-vuotta sitten omineet avioliiton, kristinuskon ja kirkkohäät. Kyllä kai nyt sekä kristittyjen että sekulaarien homojenkin täytyy saada toteuttaa itseään ja uskoaan ja saada kaikki oikeudet. Eikös sekin ole sortoa, että miehet eivät voi synnyttää ja imettää? Toivottavasti tiede yhdessä sielunvihollisen kanssa pian keksii keinon, jolla tämäkin Jumalan luoma epätasa-arvo saadaan korjattua, jotta ihminen voisi haistattaa Jumalalle pitkät.

Lisäksi Islam on rauhan uskonto ja suurin osa (muutamaa pientä ääritapausta lukuunottamatta) muslimeista on rauhaa rakastavia rauhan lähettiläitä. Olemme vain täysin ymmärtäneet heidän Koraaninsa, heidän profeettansa ja heidän jumalansa väärin. Vaikka siellä lukeekin, että vääräuskoiset pitää tappaa, jos he eivät käänny muslimeiksi, niin oikeasti se tarkoittaa sitä, että he uskovat samaan Jeesukseen ja haluavat tehdä yhteistyötä kanssamme Helsingin naispiispan välityksellä.

Aina kuitenkin löytyy se pilven hopeinen reunus: Luojalle kiitos, että Päivistä tuli sisäministeri. On tässä maassa sittenkin jotain toivoa :)

Hyvää juhannusta niin uskoville, kuin ateisteille, homoille kuin heteroille, muslimeille, hinduille, juutalaisille ja kaikille, jotka unohdin mainita!